Is er voor iedereen

OCMW Gent

Bezoekadres: Sint-Martensstraat 13
9000 Gent

Tel. 09 266 99 11

facebook link
Mail ons

KAA Gent Homeless Bue White wordt Gantoise Plantrekkers

OCMW Gent  »  Over OCMW Gent  »  Actueel  »  Nieuws  »  Gantoise plantrekkers

Omdat de vlag 'dakloos' - 'homeless' al jaren de lading niet meer dekt, en de werking niet enkel openstaat voor daklozen verandert KAA Gent Homeless Blue White zijn naam in "Gantoise Plantrekkers".

Sportief project

Gantoise Plantrekkers is een sociaal sportief project voor Gentenaars die geen aansluiting vinden bij het reguliere sportaanbod. We bieden mensen een veilige plaats om te sporten en te bewegen, of om zich als supporter of vrijwilliger te engageren. Wat onze spelers bindt is dat ze vaak als kwetsbaar bestempeld worden, maar er vooral al jaren in slagen om in moeilijke situaties het hoofd boven water te houden, te overleven… hun plan te trekken.
 
Op dinsdag 17/10 verwelkomt het project oude en nieuwe spelers en sympathisanten in sportzaal Dracuna. Dames trainen om 14u, heren om 15u30. Na de training wordt samen iets gegeten en wordt iedereen uitgenodigd om samen naar de actie van 17/10, verzet tegen armoede, op het Sint Pieters plein te gaan. Deelnemen is gratis!

 

 

 

Contact

Voor vragen kunt u terecht bij Dirk De Ridder via dirk.deridder@ocmw.gent of op 0476/757098. 
 
Gantoise Plantrekkers wordt georganiseerd door OCMW Gent @EmancipatorischeWerking - stad Gent @DienstOutreachendWerken - KAA Gent @Foundation
 
Word fan op de facebookpagina www.facebook.com/gantoiseplantrekkers.Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0