Is er voor iedereen

OCMW Gent

Bezoekadres: Sint-Martensstraat 13
9000 Gent

Tel. 09 266 99 11

Mail ons

Gentse Dag van Verzet tegen Armoede op 17 oktober

OCMW Gent  »  Dag tegen Armoede

Dit jaar brengen we armoede onder de aandacht met het thema "Armoede kruipt onder de huid. Sluit armoede uit!". In de week voorafgaand aan 17 oktober kunt u overal in Gent pop-up tattooshops vinden waar u een tattoo sticker kunt laten plaatsen met de boodschap "Sluit armoede uit". Zo bijvoorbeeld op 14 oktober in de Ghelamco Arena en één dag later op het Film Fest Gent.
 
 
  
 
 
 

  
  

Programma 17 oktober 2017

- 16 uur - 18 uur: Pop-up tattooshops duiken op in vier locaties in Gent (Zuid, Kalandeberg, Sint-Pietersstation en Korenmarkt). Haal hier uw gratis tattoo!

- 19 uur: Herdenking Sint-Pietersplein: toon uw verontwaardiging en kom naar de gedenksteen op het Sint-Pietersplein. Verwacht u aan een tattooshop, verhalen, muziek en de herdenking van de slachtoffers van armoede. Afsluiten doen we met een gratis kom soep met brood.
  
Volg op de officiële Facebookpagina van de Gentse Dag tegen Armoede het laatste nieuws en bekijk alle foto's, filmpjes... in de aanloop naar 17 oktober en de dag zelf, via https://www.facebook.com/dagvanverzettegenarmoede/.


 Bekijk de reportage van AVS

 Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0