Is er voor iedereen

OCMW Gent

Bezoekadres: Sint-Martensstraat 13
9000 Gent

Tel. 09 266 99 11

facebook link
Mail ons

Lancering wedstrijd Jong en oud in Gent

OCMW Gent  »  Lancering wedstrijd Jong en oud in Gent
Logo jong en oud

Op 29 april gaat de vierde editie van de wedstrijd 'Jong en oud in Gent' van start. De wedstrijd promoot activiteiten tussen jong en oud.

Iedereen kan eraan deelnemen door zijn of haar project te plaatsen op de website http://jongenoudingent.be/.  Dat kan tot en met 31 augustus.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jong en oud in Gent beloont initiatieven die jong en oud samenbrengen. Dergelijke activiteiten leiden tot meer wederzijds respect en begrip en maken van Gent een leeftijdsvriendelijke stad waar generaties samenkomen.

Website

De lancering van de wedstrijd vindt niet toevallig plaats op 29 april, de Europese Dag van de Intergenerationele Solidariteit. Kandidaten kunnen tot en met 31 augustus projecten indienen, activiteiten waaraan jong en oud samen deelnemen: samen dansen, zingen, spelen, werken,…

Geen inspiratie? Neem dan eens een kijkje op de  http://jongenoudingent.be/,  waarop u dan ook u uw project in de kijker kunt plaatsten.

Geldprijs voor de winnaars

Een jury van jongeren en ouderen selecteert drie winnaars, die elk een geldprijs (750 -500-250 euro) krijgen. De prijsuitreiking vindt plaats op de openingsdag van de Seniorenweek in november.

 Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0