Is er voor iedereen

Wibier

Antwerpsesteenweg 768
9000 Gent

Tel. 09 266 31 00

ldc.wibierocmw.gent

Pop-upfietsenherstelplaats in de kanaaldorpen

Wibier  »  Over ldc Wibier  »  Nieuws  »  Pop-upfietsenherstelplaats
logo fietsenherstelplaats

Inwoners van de kanaaldorpen (Mendonk, Terdonk, Desteldonk en Sint-Kruis-Winkel) kunnen voor een zacht prijsje hun fiets laten herstellen in een pop-upfietsenherstelplaats. En dat 10 woensdagnamiddagen lang van begin mei tot eind september.

De volgende afspraak is op  woensdagnamiddag 19 juli.

 

 

 

 

 

De antennewerking in de kanaaldorpen en enkele vrijwilligers uit Sint-Kruis-Winkel stampen van mei tot en met september een pop-upfietsenherstelplaats uit de grond.

Vriendenprijsje

Inwoners van de kanaaldorpen kunnen er terecht om hun rijwielen (zowel dames- en heren- als kinderfietsen, maar géén elektrische fietsen) te laten herstellen (binnen- en buitenbanden, nazicht, kleine reparaties) tegen een vriendenprijsje: 3,00 euro per uur plus de kosten van het materiaal.

Uw fiets is beslist in deskundige handen, want één van de vrijwilligers is gewezen beroepswielrenner Willy Detemmerman.

Praktische info

De fietsenherstelplaats bevindt zich in het voormalig dienstencentrum in Sint-Kruis-Winkeldorp 63 en is open van 14 uur tot 16 uur en dat op volgende data:

  • 3 en 17 mei
  • 7 en 21 juni;
  • 5 en 19 juli;
  • 2 en 16 augustus;
  • 6 en 20 september.

Ook na oktober zijn kleine herstellingen nog mogelijk

Vanaf  oktober kunt u elke dinsdag van 10.00 uur tot 12.00 uur uw  fiets voor kleine herstellingen binnenbrengen bij antennewerker Nathalie Samaes in de fietsenherstelplaats aan Sint-Kruis-Winkeldorp 63, tegen dezelfde gunstige condities. 

 

 

 Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0