Is er voor iedereen

OCMW Gent

Bezoekadres: Sint-Martensstraat 13
9000 Gent

Tel. 09 266 99 11

facebook link
Mail ons

Oproep voor projecten tegen (kinder)armoede

OCMW Gent  »  Over OCMW Gent  »  Armoedebestrijding  »  Projectoproep armoede
Projectoproep armoede

OCMW Gent wil samen met andere organisaties de strijd tegen armoede aangaan en trekt dit jaar 112.500 euro uit voor de subsidiëring van projecten die armoede aanpakken. Elke Gentse feitelijke vereniging of vereniging zonder winstoogmerk kan een subsidie aanvragen door een projectaanvraag in te dienen. Het totale bedrag kan verdeeld worden onder verschillende projecten. De projecten starten tussen november en december 2017 en lopen minimaal 1 jaar en maximaal 2 jaar. Verlenging is niet mogelijk.

 

 

 

  

 

Hoe uw aanvraag tot subsidie indienen?

U vult het "Aanvraagformulier projecten in de strijd tegen (kinder)armoede" in dat u onderaan deze pagina vindt onder "Interessante documenten". Tegen ten laatste 31 juli 2017 verstuurt u het volledig ingevulde aanvraagformulier samen met de goedgekeurde jaarrekening van boekjaar 2016 naar Eline.Muys@ocmw.gent. Gelieve de documenten volgende benamingen te geven:

  • Aanvraagformulier: “Projectoproep 2017_Aanvraagformulier_NaamOrganisatie_TitelProject”
  • Jaarrekening: “Projectoproep 2017_Jaarrekening 2016_NaamOrganisatie_TitelProject”

De ingediende projecten zullen beoordeeld worden door een jury. Alle voorwaarden en extra informatie vindt u in het "Subsidiereglement projectoproep 2017: Projecten in de strijd tegen (kinder)armoede" dat u ook hieronder terugvindt.


Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0