Is er voor iedereen

OCMW Gent

Bezoekadres: Sint-Martensstraat 13
9000 Gent

Tel. 09 266 99 11

facebook link
Mail ons

Doe-mee-week in de lokale dienstencentra

OCMW Gent  »  Over OCMW Gent  »  Actueel  »  Nieuws  »  Doe-mee-week
doe-mee-week

Eindelijk tijd om jong te zijn!

Computer- en taallessen, salsa, koken, stoelvlechten, kalligrafie, fotobewerking, schilderen, filosofie, zumba... het valt zo gek niet te bedenken of u kunt het wel doen in een van de elf lokale dienstencentra, en dat tegen heel redelijke prijzen.

Tijdens de doe-mee-week kunt u een week lang gratis al die activiteiten uitproberen. Zo ervaart u meteen wat u ligt. De meeste lessen starten na de doe-mee-week, zodat u meteen kunt aansluiten. 

 

De doe-mee-week loopt van maandag 10 september tot en met vrijdag 14 september. Dit jaar doet voor het eerst ook het gloednieuwe lokaal dienstencentrum De Mantel in Zwijnaarde mee.

Inschrijven is niet nodig, uitproberen is de boodschap!

Programma

Het volledige programma van de doe-mee-week vindt u op de homepagina's van elk lokaal dienstencentrum. Volg daarvoor de links hieronder.

Programma De Boei

Programma De Horizon

Programma De Knoop

Programma De Mantel

Programma De Regenboog

Programma De Thuishaven

Programma De Vlaschaard

Programma De Waterspiegel

Programma Speltincx

Programma Ten Hove

Programma Wibier

 

Ook in het gratis tijdschrift Wijs staat het programma. Vanaf eind augustus kunt u dat in elk lokaal dienstencentrum krijgen.

Lokaal dienstencentrum?

Lokale dienstencentra zijn gezellige ontmoetingsplaatsen waar u niet alleen terecht kunt voor tal van activiteiten en cursussen. Ze helpen senioren ook met alle vragen over zorg- en hulpverlening. Met dienstverlening en hulp aan huis zorgen ze ervoor dat wie een dagje ouder wordt, zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0