Is er voor iedereen

De Boei

Vaartstraat 2
9000 Gent

Tel. 09 266 34 88

facebook link
ldc.deboeiocmw.gent

Antennewerking Bloemekenswijk

De Boei  »  Over ldc De Boei  »  Antennewerking Bloemekenswijk
Griet Van Dessel is het gezicht van de antnnewerking Bloemekenswijk

Senioren uit de Bloemekenswijk kunnen met hun zorg- en hulpvragen voortaan terecht bij Griet Van Dessel, het aanspreekpunt voor de antennewerking in hun wijk.

Zij werkt op donderdag en vrijdag vanuit lokaal dienstencentrum De Boei aan de Vaartstraat 2a en komt ook op huisbezoek.

 

 

 

 

 

 

 

Met de antennewerking willen we dichter bij de mensen staan en zo beter en sneller tegemoetkomen aan de vragen en noden van senioren in de Bloemekenswijk. Samen met buurtorganisaties en -bewoners ondersteunen we senioren met een beginnende zorgbehoefte, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Waarvoor kunt u terecht in de antennewerking?

U kunt in de antennewerking terecht met vragen rond opname in een assistentiewoning (serviceflat) of woonzorgcentrum, praktische vragen (ondersteuning in het huishouden, aanpassingen aan uw woning, vervoer,...), invulling vrije tijd (activiteiten lokale dienstencentra, vrijwilligerswerk) en sociale en administratieve aangelegenheden (premies, pensioen).

Buren voor buren

We willen buurtbewoners ook stimuleren om elkaar te helpen. Al was het maar voor 5 minuten: een brood meebrengen, een lamp vervangen, de vuilnisbak buitenzetten. Het is zoveel aangenamer wonen in een buurt waar mensen iets voor elkaar doen.

Contact

Griet Van Dessel werkt op donderdag en vrijdag van 9 uur tot 17 uur vanuit lokaal dienstencentrum De Boei.

U kunt haar daar telefonisch contacteren op het nummer 09 266 34 88 of via gsm 0473 34 00 38.

Mailen kan ook altijd: griet.vandessel@ocmw.gent.

Op uw vraag komt ze ook op huisbezoek.
Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0