Is er voor iedereen

Ten Hove

Begijnhofdries 15
9000 Gent

Tel. 09 266 88 88

facebook link
ldc.tenhoveocmw.gent

Antennewerking Brugse Poort

Ten Hove  »  Over ldc Ten Hove  »  Antennewerking Brugse Poort
Isabel Hinnekint, de verantwoordelijke voor de antenenwerkign Brugse Poort

Senioren uit  de Brugse Poort kunnen met hun zorg- en hulpvragen ook terecht bij Isabel Hinnekint, het aanspreekpunt voor de antennewerking in hun wijk.

Isabel werkt vanuit lokaal dienstencentrum Ten Hove aan de Begijnhofdries 15 en komt ook op huisbezoek. Op donderdagnamiddag zijn er ontmoetingsactiviteiten in zaal de Ooievaar in het Kokerpark.

 

Met de antennewerking wil Ten Hove nog dichter bij de ouderen van de Brugse Poort staan en zo beter en sneller tegemoetkomen aan de vragen en noden van senioren in Gent Binnenstad.

Waarvoor kunt u terecht in de antennewerking?

U kunt in de antennewerking terecht met vragen rond opname in een assistentiewoning (serviceflat) of woonzorgcentrum, praktische vragen (ondersteuning in het huishouden,thuiszorg, aanpassingen aan uw woning, vervoer,...), invulling vrije tijd (activiteiten lokale dienstencentra, vrijwilligerswerk) en sociale en administratieve aangelegenheden (premies, pensioen).

Wekelijkse ontmoetingsmomenten

Elke donderdagnamiddag zijn er vanaf 14 uur ontmoetingsmomenten in zaal de Ooievaar in het Kokerpark (tussen de Kokerstraat en Meibloemstraat).

"Dat gaat van een creanamiddag of wandeling in de buurt tot een bingo en een pannenkoekennamiddag. We stellen ons heel laagdrempelig op. Mensen kunnen hier ook gewoon komen om bij elkaar te zijn", vertelt Isabel Hinnekint. Het programma vindt u onder interessant documenten.

"Buurtbewoners met hulp- en zorgvragen kunnen daar dan ook bij mij terecht."

Contact

U kunt met Isabel Hinnekint contact opnemen via 09 266 88 88 of via mail. isabel.hinnekint@ocmw.gent.

Vrijwilligers die willen meehelpen aan de wekelijkse activiteiten in de Ooievaar, geven ook het best hun naam door Isabel.
Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0