Is er voor iedereen

Speltincx

Meersemdries 4
9050 Gentbrugge

Tel. 09 266 38 96

facebook link
ldc.speltincxocmw.gent

Antennewerking Groeningewijk

Speltincx  »  Over ldc Speltincx  »  Antennewerking Groeningewijk
Chantal Boone

Senioren uit de Groeningewijk kunnen voortaan met hun zorg- en hulpvragen ook terecht bij Chantal Boone, het aanspreekpunt voor de nieuwe antennewerking in hun wijk.

Zij werkt op woensdag en donderdag vanuit lokaal dienstencentrum Speltincx aan de Meersemdries 4 en komt ook op huisbezoek.

 

 

 

Met de antennewerking willen we dichter bij de mensen staan en zo beter en sneller tegemoetkomen aan de vragen en noden van senioren in de Groeningewijk. Samen met buurtorganisaties en -bewoners ondersteunen we ouderen met een beginnende zorgbehoefte, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

 

 

 

 

 

Waarvoor kunt u terecht in de antennewerking?

U kunt in de antennewerking terecht met vragen rond opname in een assistentiewoning (serviceflat) of woonzorgcentrum, praktische vragen (ondersteuning in het huishouden, aanpassingen aan uw woning, vervoer,...), invulling vrije tijd (activiteiten lokale dienstencentra, vrijwilligerswerk) en sociale en administratieve aangelegenheden (premies, pensioen).

Buren voor buren

We willen buurtbewoners ook stimuleren om elkaar te helpen. Al was het maar voor 5 minuten: een brood meebrengen, een lamp vervangen, de vuilnisbak buitenzetten. Het is zoveel aangenamer wonen in een buurt waar mensen iets voor elkaar doen.

Contact

Chantal Boone werkt op woensdag en donderdag van 9 uur tot 17 uur vanuit lokaal dienstencentrum Speltincx.

U kunt haar daar telefonisch contacteren op het nummer 09 266 38 96 of via e-mail: chantal.boone@ocmw.gent.

Op uw vraag komt ze ook op huisbezoek.

Zitdag

Elke 4de donderdagnamiddag van de maand houdt Chantal, tussen 14 uur en 16 uur, zitdag in de voetbalkantine van VSV Gent in de Boer Janssensstraat.
Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0