Is er voor iedereen

De Mantel

Hutsepotstraat 29
9052 Zwijnaarde

Tel. 09 266 98 55

facebook link
ldc.demantelocmw.gent

Antennewerking Sint-Denijs-Westrem en Afsnee

De Mantel  »  Over ldc De Mantel  »  Antennewerking Sint-Denijs-Westrem en Afsnee
antennewerker Hilde Branteghem

Inwoners van Sint-Denijs-Westrem en Afsnee kunnen met hun zorg- en hulpvragen terecht bij antennewerker Hilde Branteghem.

Zij houdt elke eerste en derde dinsdag tussen 13 en 16 uur zitdag in het Open Huis, Pastorijdreef 6 in Sint-Denijs-Westrem.

Kunt u zich moeilijk verplaatsen? Dan komt Hilde bij u aan huis.

 

 

 

Met de antennewerking wil het departement Ouderenzorg van OCMW Gent dichter bij de mensen staan en zo beter en sneller tegemoetkomen aan de vragen en noden van senioren in Sint-Denijs-Westrem en Afsnee.

Waarvoor kunt u terecht in de antennewerking?

U kunt in de antennewerking terecht met vragen rond opname in een assistentiewoning (serviceflat) of woonzorgcentrum, praktische vragen (ondersteuning in het huishouden, aanpassingen aan uw woning, vervoer,...), invulling vrije tijd (activiteiten lokale dienstencentra, vrijwilligerswerk), buurtzorg en sociale en administratieve aangelegenheden (premies, pensioen).

Buurtmaaltijd

Voorafgaand aan de zitdag van antennewerker Hilde is er elke eerste en derde dinsdag van de maand vanaf 12 uur in het Open Huis in de Pastorijdreef 6 een buurtmaaltijd.

Voor 5,50 euro kunt u genieten van soep, hoofdgerecht en dessert, alles vers klaargemaakt door IKOOK, het restaurant van OCMW Gent.

Wij zijn geen sociaal restaurant. Alle oudere burtbewoners zijn welkom, zowel koppels als alleenstaanden. Het sociaal contact staat voorop.

Info en inschrijvingen bij buurtzorger Annelore Behaeghe: 0477 98 06 36.

Contact

U kunt Hilde Branteghem telefonisch contacteren op het nummer 09 266 34 34 of via gsm 0471 90 97 54.

Mailen kan ook: hilde.branteghem@ocmw.gent.

 

 

 
Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0