Is er voor iedereen

OCMW Gent

Bezoekadres: Sint-Martensstraat 13
9000 Gent

Tel. 09 266 99 11

facebook link
Mail ons

Hartenwens bewoner OCMW-woonzorgcentrum De Vijvers gaat in vervulling

OCMW Gent  »  Over OCMW Gent  »  Actueel  »  In de pers  »  Hartenwens bewoner OCMW-woonzorgcentrum De Vijvers gaat in vervulling

De 78-jarige mevrouw Francine Van den Bossche, bewoner van OCMW-woonzorgcentrum De Vijvers, was graag nog één keer lekker uit eten geweest. Samen met mevrouw Gerda Kinaupenne, een vrijwilliger van het woonzorgcentrum, schreven ze het project ‘Hartenwens’ aan.

‘Hartenwens’ koos er voor om de droom van Francine in vervulling te laten gaan. Woensdag 20 december, om 12 u ’s middags, worden Francine en Gerda verwacht in restaurant ‘t Braemhof (Braemkasteelstraat 6, 9050 Gent) voor een heerlijke lunch.

Aansluitend verzorgt ‘Hartenwens’ een dansfeest voor het volledige woonzorgcentrum. Dit vindt plaats om 14 u in de cafetaria van OCMW-woonzorgcentrum De Vijvers. De muziek voor dit feest werd gekozen door de bewoners zelf.

‘Hartenwens’ is een project van vzw S-Plus Oost-Vlaanderen. S-Plus probeert met kleine dingen het leven in woonzorgcentra aangenamer te maken. Met leuke activiteiten, als de leesnamiddagen, het vervullen van hartenwensen, zingen en dansen met de jukebox, wordt de zorgroutine van elke dag doorbroken.

Contact: algemeen nummer OCMW Gent: 09 266 99 11.Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0