Is er voor iedereen

OCMW Gent

Bezoekadres: Sint-Martensstraat 13
9000 Gent

Tel. 09 266 99 11

facebook link
Mail ons

Vierde editie van wedstrijd ‘Jong en oud in Gent’

OCMW Gent  »  Over OCMW Gent  »  Actueel  »  In de pers  »  Vierde editie van wedstrijd Jong en oud in Gent
button jone en oud

Op 29 april gaat de vierde editie van de wedstrijd ‘Jong en oud in Gent’ van start. De wedstrijd promoot activiteiten tussen jong en oud. Iedereen kan eraan deelnemen.

De wedstrijd ‘Jong en oud in Gent’ beloont initiatieven die jong en oud samenbrengen. “Dergelijke activiteiten leiden tot meer wederzijds respect en begrip en maken van Gent een leeftijdsvriendelijke stad waar generaties samenkomen”, benadrukt OCMW-voorzitter en schepen van Seniorenbeleid Rudy Coddens.

 

 

 

 

Website

De lancering van de wedstrijd vindt niet toevallig plaats op 29 april, de Europese Dag van de Intergenerationele Solidariteit. Kandidaten kunnen tot 31 augustus projecten indienen, activiteiten waaraan jong en oud samen deelnemen: samen dansen, zingen, spelen, werken,… Ze kunnen hun project ook in de kijker plaatsen op de website http://jongenoudingent.be/.

Geldprijs voor de winnaars

Een jury van jongeren en ouderen selecteert drie winnaars, die elk een geldprijs krijgen. De prijsuitreiking vindt plaats op de openingsdag van de Seniorenweek in november.

Journalisten kunnen contact opnemen met Bie Hinnekint, stafmedewerker departement Ouderenzorg, 0476 99 99 72.Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0