Is er voor iedereen

OCMW Gent

Bezoekadres: Sint-Martensstraat 13
9000 Gent

Tel. 09 266 99 11

facebook link
Mail ons

Sociale tewerkstelling

OCMW Gent  »  Opleiding en werk  »  Info werkgevers  »  Sociale tewerkstelling
Sociale tewerkstelling

Bent u op zoek naar een nieuwe werkkracht voor uw vzw of privé-onderneming? Geef de kans aan een werkzoekende OCMW-cliënt en ontvang een subsidie.

Hoe?

Het OCMW Gent kan steungerechtigde werkzoekenden als het ware uitlenen aan ondernemingen voor een bepaalde periode (tussen 1 en 2 jaar). Bedoeling is dat werkzoekenden die een opleiding kregen als bijvoorbeeld keukenmedewerker of schrijnwerker een kans krijgen om hun nieuw verworven vaardigheden hard te maken op de werkvloer.

Natuurlijk zit er ook iets voor u in. Als u de kans geeft aan een werkzoekende steungerechtigde heeft u recht op interessante financiële tussenkomsten (bijvoorbeeld verlaging sociale lasten), wat het voor uw bedrijf of vzw extra aantrekkelijk maakt.

Bovendien blijven wij, in overleg met u, uw nieuwe werknemer opvolgen en begeleiden om een geslaagde samenwerking te garanderen. Dit maakt de risico’s voor uw onderneming of vzw minimaal tot onbestaande.

 

 

Meer informatie?

Er zijn verschillende interessante tewerkstellingsmaatregelen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met het Opleidings- en Tewerkstellingscentrum van OCMW Gent en vraag naar een trajectbegeleider. Die zal samen met u bekijken welke maatregel het best bij uw onderneming of vzw past en u alle nodige informatie bezorgen.


Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0