Is er voor iedereen

OCMW Gent

Bezoekadres: Sint-Martensstraat 13
9000 Gent

Tel. 09 266 99 11

facebook link
Mail ons

Psychologisch advies

Een man en vrouw praten samen in de zetel.

 

Weet u niet waar u terecht kunt voor een psychologische begeleiding? Zoekt u een psycholoog of psychiater? Weet u niet of een psycholoog uw problemen kan helpen oplossen? Hebt u vragen over wat een psychologische begeleiding is?

Iedereen is bij het OCMW welkom voor psychologisch advies en informatie. De OCMW-psychologen kunnen u verder helpen in uw zoektocht naar gepaste hulp.


 

Wat moet u doen?

Wilt u graag uw vraag voorleggen aan één van de OCMW-psychologen? Ga dan eerst langs bij het welzijnsbureau of antenne in uw buurt. Daar onderzoekt  een maatschappelijk werk(st)er uw vraag en regelt een afspraak met één van de psychologen.

Bent u al OCMW-cliënt? Spreek uw maatschappelijk werk(st)er erover aan dat u geïnteresseerd bent in psychologisch advies of een psychologische begeleiding.Helpdesk kinderen op de vlucht

Vragen rond kinderen op de vlucht krijgen hier de nodige aandacht. [+]

  • Tijs M.
    cliënt OCMW Gent

    Elke dag opnieuw proberen rond te komen met je geld weegt zwaarder op een mens dan je zou denken. Soms wordt het me wel eens teveel. Gelukkig kan ik dan terecht bij één van de OCMW-psychologen. Ze luisteren naar mijn problemen en proberen samen met mijn maatschappelijk werker een oplossing te vinden.


Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0