Is er voor iedereen

OCMW Gent

Bezoekadres: Sint-Martensstraat 13
9000 Gent

Tel. 09 266 99 11

facebook link
Mail ons

Bewoners Serviceflats Antoniushof voeren musical op tijdens Seniorenweek

OCMW Gent  »  Senioren  »  Projecten  »  Actief ouder worden  »  Musical Antoniushof
Musical Antoniushof

Tijdens de Seniorenweek schitterden 18 bewoners van Serviceflats Antoniushof in hun eigen musical, ook al was het voor velen de eerste keer dat ze op de planken stonden. In 'Een reis door de geschiedenis van de musical' playbackten ze een 20-tal bekende musicalnummers.

 

 

 

 

 

 

De Seniorenweek 2013 stond in het teken van 'active ageing'. Een boodschap waarvan de bewoners van het Antoniushof niet meer overtuigd moesten worden. In 'Een reis door de geschiedenis van de musical' swingden ze de pannen van het dak. In de voorbereiding stopten ze liefst negen maanden werk. Sommigen volgden ook Engelse les om de musicalnummers goed mee te kunnen lippen. Anderen werkten mee achter de schermen, bijvoorbeeld bij het maken van de kostuums.

Dynamiek

En misschien nog belangrijker: ze werden allemaal goede vrienden van elkaar, bezorgd en bekommed om elkaar. Voor velen was het de tijd van hun leven. En allemaal hopen ze dat de actieve dynamiek, die nu ontstaan is, in nog meer projecten resulteert.

Via deze link hoort u enkele musicalsterren van het Antoniushof in een filmpje zelf aan het woord. Meer informatie vindt u in het bijgevoegde programmaboekje en persbericht.


Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0