Is er voor iedereen

15 jaar Woonzorgcentrum De Vijvers!

Archief Gent  »  Info  »  Actueel  »  15 jaar Woonzorgcentrum De Vijvers!
foto van het oude Lousbergstehuis

Woonzorgcentrum De Vijvers is jarig! 

Bij de opening van het Woonzorgcentrum De Vijvers in 1998 sloot het vroegere Tehuis Lousbergs en verhuisden de 90 bewoners naar hun nieuwe thuis in Ledeberg.

In 2013 viert woonzorgcentrum De Vijvers zijn 15e verjaardag!  Dit laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. In het voorjaar van 2013 organiseren we een groot feest om deze verjaardag te vieren.

Tijdens dit gebeuren staan verschillende activiteiten op het programma,  waaronder een tentoonstelling over de geschiedenis van De Vijvers.  Hiervoor hebben wij jullie hulp nodig! We zoeken mensen die in het Tehuis Lousbergs of het woonzorgcentrum De Vijvers gewerkt of gewoond hebben en die hun verhaal met ons willen delen.Zo kunnen we een stukje geschiedenis vertellen vanuit de mensen die het zelf hebben meegemaakt.

 

 

 

 

 

 

OPROEP

Om een boeiende tentoonstelling uit te werken zijn we op zoek naar verhalen, leuke anekdotes, foto’s, filmpjes, objecten… over Tehuis Lousbergs en/of woonzorgcentrum De Vijvers. Wil je ons helpen bij dit project, neem dan contact op met de coördinatie van de animatie en reactivatie in Woonzorgcentrum De Vijvers, Walstraat 1 – 9050 Gentbrugge: telefonisch 09 210 30 11 en vraag naar Sophie De Roo, Sarah Maes of Dirk De Paepe of per mail via wzc.devijvers@ocmwgent.be.Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0