Is er voor iedereen

OCMW Gent

Bezoekadres: Sint-Martensstraat 13
9000 Gent

Tel. 09 266 99 11

facebook link
Mail ons

Spontaan solliciteren

OCMW Gent  »  Over OCMW Gent  »  Werken bij OCMW Gent  »  Spontaan solliciteren

Spontaan solliciteren wil zeggen dat je niet voor een openstaande vacature solliciteert, maar dat je jezelf als kandidaat wilt opgeven mocht er in de toekomst een vacature vrijkomen die aansluit bij je interesses en capaciteiten.

Hoe schrijf ik mij in?

Opmerking:

Aan de rubriek Bijlagen kan je onder andere je curriculum vitae en diploma koppelen. We raden je aan om deze documenten op voorhand aan te passen en bij de hand te hebben.

Zodra je sollicitatie ontvangen en verwerkt werd, stuurt Selectie je een bevestiging van je inschrijving.

Wil je ook in aanmerking komen voor tijdelijke contracten?

Bij de invulling van tijdelijke contracten putten we in de eerste plaats uit de spontane sollicitaties. Als je bij ‘Voorkeuren’ hebt aangegeven ook in aanmerking te willen komen voor tijdelijke contracten (bijvoorbeeld vervangingscontracten), kan Selectie je contacteren om deel te nemen aan de selectieprocedure. Als je op dat moment nog geïnteresseerd bent in een tijdelijke job bij OCMW Gent, brengen we je via e-mail of telefonisch op de hoogte van de definitieve datum, het uur en de plaats waar de selectie plaatsvindt.

Wanneer mag ik op gesprek komen?

Zodra we een selectieprocedure opstarten, brengt Selectie alle kandidaten die spontaan gesolliciteerd hebben voor de bewuste functie via e-mail op de hoogte. Als je effectief wilt deelnemen aan de selectieprocedure, moet je jouw kandidatuur bevestigen door te surfen naar onze jobsite en te solliciteren voor de vacature.

Concreet:
Surf naar onze jobsite;
- Klik op de vacature waar je je wenst voor in te schrijven
- Klik op ‘klik hier om snel online te solliciteren'

Belangrijk

Er zijn verschillende selectieprocedures afhankelijk van de invulling van een functie met een vast contract of met een tijdelijk contract. Je moet dus een andere selectieprocedure doorlopen wanneer je jezelf kandidaat stelt voor een tijdelijke functie dan wel voor een functie met een vast contract. Er is een kortere selectieprocedure voor het invullen van een tijdelijke functie.


Level A conformiteit, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0